Sunday, June 19, 2011

virtuele tour diensten

Bezoek aan een universiteit of een onroerend goed gelegen ver weg van het eiland, vraagt ​​om tijd en geld. Als de hele ruimte wordt nagemaakt met behulp van een reeks beelden van de locatie, kunnen mensen bekijken de omgeving alsof ze zijn eigenlijk touren de locatie. Dit is waar de techniek van de virtuele tour maken of panorama in het spel komt.
Virtual Tour verwijst naar de simulatie van een locatie met behulp van een opeenvolging van beelden en video clips, gesponnen samen om een ​​continue en ononderbroken uitzicht van het onroerend goed, een universiteit, of een woning te creëren. Daarnaast worden multimedia-elementen zoals tekst beschrijvingen, muziek, gesproken tekst, en andere geluidseffecten opgenomen volgens de behoefte.
Virtual Tour Creation staat synoniem voor Panorama schepping, waar de foto's die met de camera nog aan elkaar zijn gestikt met behulp van een gamma van industrie-beste-software. Een groot deel van de aandacht en zorg is bijgebracht tijdens het werken met een aantal foto's gevangen vanaf een knooppunt. De randen zijn zorgvuldig bij elkaar genaaid met een schitterend uitzicht over een omgeving te creëren.
Met de groeiende gebruik van internet, zijn diverse bedrijven wereldwijd gebruik van deze technologie om hun producten en diensten online markt. Dit is aanzienlijk toegenomen de toegankelijkheid en bruikbaarheid in de afgelopen jaren. Een paar websites geven de gebruikers het voorrecht om de hele virtuele tour navigeren door te klikken op de kaarten of geïntegreerde RADAR.
Software Liker Panweaver Pro en Pro Tourweaver worden ingezet om virtuele tours maken met flitser en video-features. Verschillende virtuele tour componenten zoals video, flash, plattegronden, hotspots, RADAR, popup vensters, enz. worden geïntegreerd in de stilstaande beelden en panorama. Deze software kan gemakkelijk steek meerdere schoten in de horizontaal, verticaal, 180 graden of 360 graden panorama.
Technische ontwikkelingen in de virtuele tour maken laat de afbeelding editor om panoramische beelden te verbeteren door middel van knippen onaangename details in het panorama, vervaging of wetten gezichten, auto-nummerborden en uithangborden, verhogen van de resolutie, etc.
Zeer interactieve, rijk en full-screen web-based flash virtuele tours zijn het vinden van een verhoogd gebruik van onder de mensen, vooral voor degenen die in de business domein. De web-tour heeft een grote impact in diverse markten zoals e-commerce, gastvrijheid, reizen en toerisme, onroerend goed, en sport. In de vastgoedsector, kunnen virtuele tour maken variëren van een eenvoudige interactieve plattegrond van een zeer geavanceerde full-service virtuele rondleiding. Online woning zoeken door kopers is veranderd de virtuele tour maken in een krachtig marketing tool.
De digitale SLR camera wordt vaak gebruikt om verschillende beelden van de site te verkopen vast te leggen. Deze beelden worden vervolgens onderworpen aan naaien proces om een ​​realistisch beeld van het landschap te creëren. Deze serie van beelden of video-panning zijn rechtlijnig, sferisch of cubically gestikt, volgens de behoefte of noodzaak.
Vandaar dat met de wereld verschuiven van haar levensvatbaarheid op de vingertoppen, een persoon die een korte, maar toch waardig en realistische tour naar locaties zoals hotels, bedrijfsgebouwen, Eigenschappen, parken, historische gebouwen, musea, etc. resort aan de virtuele tour maken - een technologie die verondersteld om de marketing sector een revolutie in de nabije toekomst.

No comments:

Post a Comment